Host Falas

Kompania jone ka mbeshtetur vazhdimisht disa nga faqet me ne ze Shqiptare me hostim falas. Keshtu, faqe si Albforumi, AlbNetwork, pjeserisht Parajsa.com, Akullore.com,  etj, jane faqe te cilat mundesohen teknikisht nga sponsorizimet e Shqiperia Host!

Si te jeni dhe ju pjese e ketij programi?
Nese mendoni se faqja juaj do te jete e suksesshme, dhe nese jeni te sigurte qe ne te nuk ka asnje shkelje te te drejtave te Autorit apo abuzime te tjera, atehere ju lutem perdorni formen e kontaktit per te kontaktuar me ne dhe per te aplikuar per nje hostim falas.
Our Partners

  • Mark Monitor
  • CSC Corporate Domain
  • European Domain Centre ApS
  • ASCIO
  • Marcaria
  • Kryeziu Pattent Attorney
  • NameWeb BVBA

User Reviews

"We are happy to work with host.al.
Great user interface, quick support and competitive prices. I can truly recommend them."


Christopher Hofman - europeandomaincentre.com

"My experience with this website was great. "I am very satisfied with the service I got"


Andreia Zibulski - Marcaria.com

Been working with ShqiperiaCom (Host.al) for a very long time now and I can tell you; it is not just work for them - it is passion and dedication. Fully trusting in their professionalism and abilities I'm sure our professional relationship will last forever.


Arben Kryeziu - Kryeziu Pattent Attorney

We found our partnership with Host.al very honest and in any aspect . We as clients of host.al in both domain registration & protection and hosting found in our contacts with host.al a distinguished client support and correct direct solution.


Arjeta Lazri - Albanian Real Estate