WordPress dhe Qindra Aplikime te tjera qe instalohen me nje klick

Nese jeni nje webmaster i ri, nese deshironi te instaloni nje Blog apo nje CMS per pak sekonda, nese deshironi te testoni nje aplikim te ri apo te shikoni mundesite qe ju ofrohen nga qindra aplikime ne PHP, tani keni mundesi ta beni me nje klik direkt nga Paneli i Hostimit i Host.al. Kemi perfshire ne CPanel nje “auto-installer” (Softaculous) me mbi 320 scripte e me shume parashikojme te shtojme ne muajt ne vazhdim. Auto-Installeri është ideal per cdo webmaster qe deshiron te kete shpejt dhe pa lodhje nje sistem te gatshem ne web.

10 Scriptet me te instaluar nepermjet Softaculous i ofruar dhe nga Host.al

10 Scriptet me te instaluar nepermjet Softaculous i ofruar dhe nga Host.al

Instaluesi perfshin nje game te gjere scriptesh duke perfshire Bloge, Dyqane, CMS, Forume e te tjere. Nje liste e disa nga keto produkte ndodhet me poshte (por lista nuk perfshin dhe shume e shume scripte te tjere).

 

WordPress
Open Blog
Serendipity
Dotclear
b2evolution
Textpattern
LifeType
Pixie
Nucleus
Chyrp
eggBlog
Nibbleblog
PivotX
Ghost
Sharetronix
StatusNet
PageCookery
Storytlr
Drupal
Joomla
Concrete5
CMS Made Simple
MODx
Xoops
Zikula
e107
Website Baker
PHP-Fusion
PHP-Nuke
PyroCMS
Pligg
ocPortal
Mambo
Geeklog
Contao
Subrion
sNews
SilverStripe
Typo3
jCore
Open Real Estate
ImpressPages
phpwcms
Silex
ImpressCMS
Quick.CMS
Redaxscript
Monstra
Saurus
Fork
Mahara
Tribiq
Pimcore
Tiki Wiki CMS Groupware
Pluck
Bolt
BIGACE
Sitemagic CMS
Croogo
phpBB
SMF
MyBB
AEF
Vanilla
PunBB
XMB
FluxBB
Phorum
bbPress
FUDforum
miniBB