Kemi aktivizuar se fundmi dhe MoneyBookers per sistemin e pagesave! Lusim te gjithe klientet qe kane bere nje porosi qe te dergojne shumen e detyrueshme tek MoneyBookers ne llogarine pag@host.al ose direkt ne faturen e tyre.Wednesday, April 21, 2010« Back