I / E nderuar Z / Znj
 
Si rrjedhim i shqyrtimit ne baze te “Rregullores se Administrimit te Emrave te Domaineve nen .al dhe nen domainet .com.al, .org.al, .gov.al, .edu.al, .mil.al dhe .net.al” e miratuar me vendimin e Keshillit Drejtues te ERT Nr. 437 date 21.02.2008,
 
NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: websites.al
 
Informacion: Emri per te cilin keni aplikuar eshte i rezervuar.
 NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: webmarketing.al
 
Informacion: Emri per te cilin aplikoni eshte i regjistruar per nje tjeter subjekt.

 


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: bigbrother.al
 
Informacion: Emri per te cilin aplikoni eshte i regjistruar per nje tjeter subjekt.Ju falenderojme per mirekuptimin
 
Me respekt

Host.alMonday, April 4, 2011« Back