Te nderuar kliente te Host.al,

Gjate mbremjes se djeshme mund te keni marre 2 emaile te derguar nga llogaria jone paresore e supportit me permbatje qe do ju kete habitur te gjitheve. Behet fjale per nje nderhyrje te jashtme ne sistem, pikerisht ne seksionin e WHMCS qe mundeson panelin e klientit dhe sherbimeve te porosive te domaineve. Sistemi i WHMCS kishte nje bug qe tani eshte rregulluar dhe gjithcka eshte kthyer ne normalitet. Duke qene se ne nuk ruajme te dhena sensitive te klienteve ne kete panel, nuk ka arsye per t'u alarmuar dhe nese keni nje pyetje ju lutem dergoni nje email tek support-tek-host.al. Llogarite tuaja jane te sigurta, po ashtu dhe domainet tuaja.Monday, December 5, 2011« Back