Albanian:
Host.al ju uron gezuar vitin e ri 2012. Ju urojme nga zemra per nje vit te mbare dhe plot suksese. Zyra e ShqiperiaCom sh.p.k dhe Host.AL do te jete e mbyllur deri me date 03.01.2012 . Suporti do te jete i garantuar Online nepermjet mailit support@host.al .
Gezuar 2012. Shendet dhe lumturi ne familjet tuaja!

English:

Host.al wishes you a happy new year 2012.

Our Office will be closed till 03.01.2012. Meanwhile we will provide support

through the mail address support@host.al .

Happy festivities.Saturday, December 31, 2011« Back