I / E nderuar Z / Znj

Si rrjedhim i shqyrtimit ne baze te "Rregullores se Administrimit te Emrave te Domaineve
nen .al dhe nen domainet .com.al, .org.al, .gov.al, .edu.al, .mil.al dhe .net.al"


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: express.al , tradition.al

Informacion: Domain name  e kerkuar nga ju jane te proceduara per subjekte te tjere.


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: anaemalit.al

Informacion: Domain name i kerkuar nga ju eshte i rezervuar.


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: realty.al , epay.al ,
webhost.al , rental.al , flowers.al


Informacion: Domain name te  kerkuar nga ju jane proceduar per subjekte te tjere.

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: hasi.al

Informacion: Domain name i kerkuar nga ju eshte i rezervuar.

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: greece.al , alabama.al ,
carrental.al , tot.al


Informacion: Domain name te  kerkuar nga ju jane proceduar per subjekte te tjere.


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: nics.al

Informacion: Domain name i kerkuar eshte i rezervuar.

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: internet.al

Informacion: Domain name i kerkuar nga ju eshte i rezervuar.

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: visa.al

Informacion: Domain name i kerkuar nga ju rezulton i regjistruar per nje tjeter subjekt.

NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: rentacar.al

Informacion: Domain name i kerkuar nga ju rezulton i regjistruar per nje tjeter subjekt


Ju falenderojme per mirekuptimin

Me respekt
Host.alFriday, July 9, 2010« Back