Si rrjedhim i shqyrtimit ne baze te "Rregullores se Administrimit te Emrave te Domaineve nen .al dhe nen domainet .com.al, .org.al, .gov.al, .edu.al, .mil.al dhe .net.al"


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: oyun.al , seyahat.al , oto.al hemen.al , ayakkabi.al neistersen.al , hersey.al , herseyi.al , arsa.al , ilac.al , site.al

Informacion: Domain name te kerkuar nga ju jane te proceduar per subjekte te tjere.


Ju falenderojme per mirekuptimin

Me respekt

Host.alThursday, August 12, 2010« Back