Audienca kryesore e faqes sone eshte padyshim klientela shqiptare. Ne fillimet e faqes Host.al me mbeshtetje ne WHMCS patem vendosur gjuhen shqipe si kryesore. Ne nje nga updatet e shpeshta te aplikimit, hasem ne nje korruptim te skedarit dhe per nje fare kohe shkeputem mundesine e pasjes se gjuhes shqipe ne sistem.

Keto dite kemi rivendosur gjuhen shqipe si gjuha kryesore e sistemit te Supportit. Per kete duhet te falenderojme z. Luan Gjokaj ( luan tek creative.al)per perkthimin dhe bujarine e tij.Monday, September 13, 2010« Back