Nese jeni te interesuar per rregjistrimin e domaineve me poshte mund te na kontaktoni ne cdo kohe.

- seks.al
- pune.al
- kompjuter.al
- betting.al
- football.al
- futboll.al
- muzik.al
- telefon.al
- shpallje.al
- apartament.al
- gay.al
- bet.al
- abc.al

Te gjithe domainet jane te rregjistruar per 1 vit e gjysem gati. Disa prej tyre jane per tu shitur me cdo cmim (mbi 100EU) (tip abc.al) per te tjeret duhet nje oferte e bindshme (tip bet.al, seks.al) .

Per cdo paqartesi, lexoni me pare rregulloren e AKEP dhe me pas termat tone te sherbimit . Mos hezitoni te kontaktoni me email nepermjet formes se kontaktit ketuTuesday, March 17, 2009« Back