NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: pokerstars.al
 
Informacion: Domain name i kerkuar nga ju eshte ne procedim per nje tjeter subjekt.


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: hacker.al , dns.al , domainname.al , webs.al , 1euro.al , servers.al .
 
Informacion: Domain name i kerkuar nga ju eshte emer i rezervuar


NUK PRANOHET aplikimi juaj per regjistrim e emrit te domainit: jetemuti.al
 
Informacion: Domain name i kerkuar nga ju eshte term me karakter fyes, dhe ne baze te rregullores nuk te rregjistrohetTuesday, December 14, 2010« Back