Konfigurimi i Outlook Express

Hapni Outlook Expres dhe shkoni tek meuja Tools->Accounts..

 

 

Tek dritarja qe ju hapet Shkoni tek Add->Mail dhe do tju hapet dirtarja me poshte ku duhet te vendosni Emrin dhe Mbiemrin tuaj dhe me pas jepi Next

 

 

Vendosni adresen tuaj te e-mailit si me poshte dhe jepi Next

 

 

Zgjidhni llojin e serverit qe mund te jete POP3 , ky lloj serveri ju mundeson qe te gjitha e-mailet ne server te shkarkohen ne outlookun tuaj duke mos ruajtur asnje kopje ne server, ose IMAP , ky lloj serveri ju mundeson qe nje kopje ta ruani ne server dhe nje kopje te e-maileve qe ju vijne ta ruani ne outlook .Gjtihashtu duhet te plotesoni dhe fushat Incoming mail server dhe Outgoing mail server  te cilat do tju jepen nga ISP-ja juaj ose nga kompania  qe  ju  mundeson hostimin e domainit tuaj.

Jepi Next.

 

Ketu duhet te vendosni adresen tuaj te e-mailit te plote dhe passwordin tuaj te e-mailit dhe jepi Next dhe me pas Finish. Shih figuren me poshte.

 

 

 

 

Ne qofte se Outgoing mail server dhe Incoming mail server rezultojne te jene te njejta atehere duhet te shkoni te Tools->Accounts dhe selektoni llogarine tuaj te hapur dhe me pas klikoni Properties ne te djathte.Me pas shkoni tek Servers ku duhet te beni check butonin "My servers requires authentication".Jepi Apply dhe OK dhe beji Close dritares me mbarpa.Shih figuren

 

 

 

  • 9 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Konfigurimi i Outlook 2007

Gjerat qe do t'ju nevojiten Emri i domainit tuaj Adresa juaj e e-mailit Passwordi i adreses...

Konfigurimi i Mozilla Thunderbird 2.0.0.16

Gjithcka qe do t'ju nevojitet do te jete: 1. Adresa e E-mailit 2. Domaini juaj 3. Passwordi i...

Probleme me marrjen e emaileve nga nje domain

Nese keni probleme me marrjen e emaileve nga nje domain specifik, kini parasysh qe nje email...

Keeping your sent folders synchronised

Keeping your Sent folder in sync across devices Keeping your Sent mail folder in sync is a...

Konfigurimi i Adresave te E-mail ne Smartphone dhe Tablet

Hapat qe duhet te ndiqni per konfigurim:1-Vendosni emailin e plote dhe passwordinJu lutem...