Unmetered Bandwidth tek serverat e dedikuar

Tek serverat e dedikuar ka nje shenim per Unmentered Bandwidth. Ky sherbim nenkupton qe ne nuk do te masim bandwidthin tuaj dhe nuk do te overcharge nje klient per shpenzime ne Bandwidht. Megjithate, si cdo gje tjeter dhe Bandwidthi eshte nje mase e matshme dhe e limituar. Normalisht nuk do te jete problem per shpenzime bandwidth deri disa 10tra Terrabyte ne muaj. (Disa nga klientet tane shpenzojne deri 50Terrabyte ne muaj trafik).

  • 1 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Cili eshte path-i i llogarise host te domainit tim

Duke qene se ne perdorim PLESK si Control Panel, konfigurimi i path-it nen te cilin ruhen...

Content-Type Charset UTF dhe iso-8859-1

  Kodimi default i serverit tone eshte iso-8859-1. Megjithate cdo zhvillues faqesh qe...