Articles

  Content-Type Charset UTF dhe iso-8859-1

  Kodimi default i serverit tone eshte iso-8859-1. Megjithate cdo zhvillues faqesh qe...

 Cili eshte path-i i llogarise host te domainit tim

Duke qene se ne perdorim PLESK si Control Panel, konfigurimi i path-it nen te cilin ruhen...

 Unmetered Bandwidth tek serverat e dedikuar

Tek serverat e dedikuar ka nje shenim per Unmentered Bandwidth. Ky sherbim nenkupton qe ne nuk do...