Ndryshim i Portes SMTP ne Outlook

Artikulli eshte mbi Ndryshimin e Portes SMTP ne Outlook. Kjo sht e nevojshme qoft se ju nuk jeni n gjendje t lidheni mbi portin 25 ose ISP juaj sht bllokuar n porten perkatese. Porta jone alternative sht 50.

Lidhje me server ka dshtuar. Llogaria: 'Emri Juaj', Server: 'mail.domain.com', protokolli: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Jo, Gabim Socket: 10061, Error Number: 0x800CCC0E

"Account Name - Drgimi" Gabimi i raportuar eshte (0x80042109): "Outlook nuk sht n gjendje pr t'u lidhur me (SMTP) tuaj.

Zgjidhja e Problemit:

1. Hapni programin Outlook.Navigoni tek menuja Tools selektoni tek llogarine tuaj.
2. Klikoni 2 here mbi llogarine tuaj dhe klikoni tek butoni More Settings.
3. Shkoni tek tabi Advanced dhe pr t ndryshuar porten SMTP n porten 50.
Testojme lidhje me hapjen e nj komand t shpejt ne coomand Prmpt dhe t hyjn n vijim (ku mail.domain sht domain tuaj e-mail ose email server):
Telnet mail.domain.com 50

  • 0 Users Found This Useful
Was this answer helpful?