Cili eshte path-i i llogarise host te domainit tim

Duke qene se ne perdorim PLESK si Control Panel, konfigurimi i path-it nen te cilin ruhen skedaret e perdorimit eshte si me poshte:

Per domainin baze nen http://www.host.al -> /var/www/vhosts/host.al/httpdocs/

Per nje subdomain psh: subdomain nen http://subdomain.host.al -> /var/www/vhosts/host.al/subdomains/subdomain/httpdocs/

 

  • 2 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Unmetered Bandwidth tek serverat e dedikuar

Tek serverat e dedikuar ka nje shenim per Unmentered Bandwidth. Ky sherbim nenkupton qe ne nuk do...

Content-Type Charset UTF dhe iso-8859-1

  Kodimi default i serverit tone eshte iso-8859-1. Megjithate cdo zhvillues faqesh qe...