Probleme me marrjen e emaileve nga nje domain

Nese keni probleme me marrjen e emaileve nga nje domain specifik, kini parasysh qe nje email filtrohet ne 3 nivele para se te arrije ne serverin tone:

1. Firewall kontrollon per IP te bllokuara

2. DNS Blacklist kontrollon per IP apo domaine te listuara si Spamues

3. SPF kontroller verifikon nese domaini ka nje strukture SPF.

 

  • 3 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Konfigurimi i Outlook Express

Hapni Outlook Expres dhe shkoni tek meuja Tools->Accounts..     Tek dritarja qe...

Konfigurimi i Outlook 2007

Gjerat qe do t'ju nevojiten Emri i domainit tuaj Adresa juaj e e-mailit Passwordi i adreses...

Konfigurimi i Mozilla Thunderbird 2.0.0.16

Gjithcka qe do t'ju nevojitet do te jete: 1. Adresa e E-mailit 2. Domaini juaj 3. Passwordi i...

Keeping your sent folders synchronised

Keeping your Sent folder in sync across devices Keeping your Sent mail folder in sync is a...

Konfigurimi i Adresave te E-mail ne Smartphone dhe Tablet

Hapat qe duhet te ndiqni per konfigurim:1-Vendosni emailin e plote dhe passwordinJu lutem...