Konfigurimi i Adresave te E-mail ne Smartphone dhe Tablet

Hapat qe duhet te ndiqni per konfigurim:

1-Vendosni emailin e plote dhe passwordin

Ju lutem perzgjidhni gjithmone IMAP.
(Ku nje kopje e emailve te inbox ruhet ne server)

2- Tek Incoming Server vendosni: bato.host.al
PORT:143
Tek SMTP Server:vendosni: bato.host.al
PORT:587

3-Security Type: Vendosni STARTTLS (Accept all certifikates)

Me pas procedoni me konfigurimet e tjera.

  • 0 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Konfigurimi i Outlook Express

Hapni Outlook Expres dhe shkoni tek meuja Tools->Accounts..     Tek dritarja qe...

Konfigurimi i Outlook 2007

Gjerat qe do t'ju nevojiten Emri i domainit tuaj Adresa juaj e e-mailit Passwordi i adreses...

Konfigurimi i Mozilla Thunderbird 2.0.0.16

Gjithcka qe do t'ju nevojitet do te jete: 1. Adresa e E-mailit 2. Domaini juaj 3. Passwordi i...

Probleme me marrjen e emaileve nga nje domain

Nese keni probleme me marrjen e emaileve nga nje domain specifik, kini parasysh qe nje email...

Keeping your sent folders synchronised

Keeping your Sent folder in sync across devices Keeping your Sent mail folder in sync is a...