Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit (https://www.host.al/clientarea/cart.php).

Qe ketu klikoni mbi "Register Domain" (https://www.host.al/clientarea/cart.php?a=add&domain=register)

Shkruani domainin qe deshironi dhe perzgjidhni prapashtesen e deshiruar. Ne klikim te Butonit: "Kontrolloni nese eshte i lire"

Nese domaini qe keni deshiruar te rregjistroni eshte i lire, atehere klikoni prane fushes "I lire! Porosit tani" dhe klikoni butonin "Add to Cart"

  

Ne klikim te Shto ne Karte, domaini do te jete vendosur per rregjistrim dhe nje fushe me plotesimin e nameserverave do ju paraqitet.

 

Klikoni butonin Update Cart per te proceduar me pagesen

 

Per te perfunduar porosini klikoni CHECKOUT.

Plotesoni formen e klientit te ri dhe zgjidhni menyren e pageses si PayPal (per nje transaksion te shpejte) ose Transferte Bankare (procedure me e ngadalte).

 

Procedoni me pagesen per te mbyllur porosin.

  • 5 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

Which are the .al domains that cannot be registered

We quote below the regulation of the administration of names under al. (REGULATION - "For...

Ndryshim i cmimit te rregjistrimit te nje domaini .al

Duke pare nevojen e administrimit te disa sherbimeve per domainet .al, ne kemi prezantuar...

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te...