Artikuj

 Cili eshte path-i i llogarise host te domainit tim ne cPanel

Duke qene se ne perdorim PLESK si Control Panel, konfigurimi i path-it nen te cilin ruhen...

 Content-Type Charset UTF dhe ISO-8859-1

Kodimi default i serverit tone eshte ISO-8859-1. Megjithate cdo zhvillues faqesh qe hoston prane...

 Unmetered Bandwidth tek serverat e dedikuar

Tek serverat e dedikuar ka nje shenim per Unmentered Bandwidth. Ky sherbim nenkupton qe ne nuk do...