0x80042109 - Outlook nuk sht n gjendje pr t'u lidhur me (SMTP)

Zgjidhje e Problemit.

1.) Verifikoni lidhjes n Internet
2.) Verifikoni Account Settings ne Outlookun tuaj
3.) Telnet pr smtp.domain.com dhe t verifikoj q portat 25 dhe 5125 sht i aktivizuar
5.) Verifikoni se Firewall sht i konfiguruar si duhet
6.) Disaktivizoni anti virusin tuaj dhe
7.) Nse ende nuk punon, ristartoni kompjuterin.
8.) Nse ende nuk punon, kontaktoni administratorin e kompjuterit ose Internet Service Provider (Albtelekom, ABCOM, KEMINET etj)

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?