Kategóriák

Domain Names (25)

Pyetje në lidhje me domain

Email (10)

Problemet me e-mailin

Resellers (4)

Information for the .al domain reseller API and WHMCS Modules

Web Hosting (3)

Pyetje dhe pergjigje ne lidhje me konfigurimin e hostit

Legnépszerűbb cikkek

 Registration Timeframe for .al domains

The registration of .al domains is automatic, but still a one step approval is made at the...

 Si mund te rregjistroj nje domain .al

Domainet .al rregjistrohen nga AKEP, nje ent shteteror i ngarkuar per administrimin e domainit...

 Kush jane domainet .al qe nuk mund te rregjistrohen

Po citojme me poshte rregulloren e administrimit te emrave nen al.(RREGULLORE -“ Për...

 Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit...

 Konfigurimi i Outlook 2007

Gjerat qe do t'ju nevojiten Emri i domainit tuaj Adresa juaj e e-mailit Passwordi i adreses...