Content-Type Charset UTF dhe iso-8859-1

 

Kodimi default i serverit tone eshte iso-8859-1. Megjithate cdo zhvillues faqesh qe hoston prane nesh mund ta ndryshoje kodimin sipas deshires.
Per te kaluar kodimin e skedareve .html ne kodim UTF-8 krijohet nje .htaccess file me permbajtjen:
AddCharset UTF-8 .html
  • 2 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Cili eshte path-i i llogarise host te domainit tim

Duke qene se ne perdorim PLESK si Control Panel, konfigurimi i path-it nen te cilin ruhen...

Unmetered Bandwidth tek serverat e dedikuar

Tek serverat e dedikuar ka nje shenim per Unmentered Bandwidth. Ky sherbim nenkupton qe ne nuk do...