0x80042108 - Outlook nuk sht n gjendje t lidheni me serverin tuaj hyrse (POP3)

Zgjidhje e Problemit.

1.) Verifikoni lidhjes n Internet
2.) Verifikoni Account Settings ne Outlookun tuaj
3.) Telnet pr pop.domain.com dhe t verifikoj q porta 110 sht i aktivizuar
5.) Verifikoni se Firewall sht i konfiguruar si duhet
6.) Disaktivizoni anti virusin tuaj dhe
7.) Nse ende nuk punon, ristartoni kompjuterin.
8.) Nse ende nuk punon, kontaktoni administratorin e kompjuterit ose Internet Service Provider (Albtelekom, ABCOM, KEMINET etj)

  • 0 Users Found This Useful
Was this answer helpful?