A mund te paguaj me PayPal?

Po mund te paguhet me PayPal per domaine dhe paketa te vogla hostimi. Per sherbime si Servera te Dedikuar dhe produkte te ngjashme preferohet Transferte Bankare ose Transferta parash nepermjet institucioneve Financiare (Money Gram, Western Union etj).

Per te bere pagesen tuaj me Paypal, ju lutem na kontaktoni pasi te keni bere porosine e sherbimit tuaj.

Was this answer helpful?

 Print this Article

Also Read

Kthimi i parave - Refunding

Ne rregjistrimin e domaineve, kthimi i parave mbrapsht eshte i mundur deri ne castin qe kompania...

Pajisja me fature tatimore model A4

Per cdo kliente qe ka bere nje pagase tek ne nepermjet bankes ose do te beje pagese, nese...

A mund te paguaj direkt me Karte Krediti

Aktualisht kemi pezulluar pagesen me Karte Krediti. Ne nje moment te dyte do rinovojme proceduren...

Te dhenat Bankare ku duhet te bej pagesen

Pagesat preferohen te dergohen ne llogarite: Bank Name: Tirana Bank Payee Name: ShqiperiaCom...

Bitcoin Payments

We're delighted to inform you that we now accept the Bitcoin payment method, in addition to...