A mund te paguaj direkt me Karte Krediti

Aktualisht kemi pezulluar pagesen me Karte Krediti. Ne nje moment te dyte do rinovojme proceduren dhe do bejme njoftimet e nevojshme per kete menyre procesimi pagese.

  • 2 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

A mund te paguaj me PayPal?

Po mund te paguhet me PayPal per domaine dhe paketa te vogla hostimi. Per sherbime si Servera te...

Bitcoin Payments

We're delighted to inform you that we now accept the Bitcoin payment method, in addition to...

Pajisja me fature tatimore model A4

Per cdo kliente qe ka bere nje pagase tek ne nepermjet bankes ose do te beje pagese, nese...

Pagesa me Western Union, Money Gram etj

Pagesat mund te behen dhe me Western Union e Money Gram. Per te dhenat e dergeses ju lutem na...

Te dhenat Bankare ku duhet te bej pagesen

Pagesat preferohen te dergohen ne llogarite: Bank Name: Tirana Bank Payee Name: ShqiperiaCom...