Si te rregjistroj nje domain

Per te rregjistruar nje domain klikoni tek menuja: Porosit (https://www.host.al/clientarea/cart.php).

Qe ketu klikoni mbi "Register Domain" (https://www.host.al/clientarea/cart.php?a=add&domain=register)

Shkruani domainin qe deshironi dhe perzgjidhni prapashtesen e deshiruar. Ne klikim te Butonit: "Kontrolloni nese eshte i lire"

 

 

Nese domaini qe keni deshiruar te rregjistroni eshte i lire, atehere klikoni prane fushes "I lire! Porosit tani" dhe klikoni butonin "Add to Cart"

 

 

Ne klikim te Shto ne Karte, domaini do te jete vendosur per rregjistrim dhe nje fushe me plotesimin e nameserverave do ju paraqitet.

 

Klikoni butonin Update Cart per te proceduar me pagesen

 

Per te perfunduar porosini klikoni CHECKOUT.

Plotesoni formen e klientit te ri dhe zgjidhni menyren e pageses si PayPal (per nje transaksion te shpejte) ose Transferte Bankare (procedure me e ngadalte).

 

Procedoni me pagesen per te mbyllur porosini!

  • 5 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim

Disa domaine te ndaluar per rregjistrim jane: Emra te kategorizuar Gjeopolitik...

Is it possible to register a two character .al domain?

We are quite often asked if it is possible to register 2 character domains in the .al zone. Yes...

Cfare ndodh nese nuk rinovoj domainin .al

Domainet .al te cilet nuk rinovohen brenda 30 diteve nga skadimi, kalohen te lire dhe mund te...

Procedura e transferimit te nje domaini tek Host.al

Transferimet kryhen nepermjet AUTH_CODE. Kerkoni kodin tuaj te verifikimit prane regjistrarit...

Si funksionon Whois Server

Per te ndihmuar vizitoret e faqes sone, kemi mundesuar nje interface web per whois mbi domainet...