Pagesa me Western Union, Money Gram etj

Pagesat mund te behen dhe me Western Union e Money Gram. Per te dhenat e dergeses ju lutem na kontaktoni nepermjet sistemit.

  • 6 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Te dhenat Bankare ku duhet te bej pagesen

Pagesat preferohen te dergohen ne llogarite: BANKA: Banka Kombctare Tregetare (BKT) NATIONAL...

Pajisja me fature tatimore model A4

Per cdo kliente qe ka bere nje pagase tek ne nepermjet bankes ose do te beje pagese, nese...

A mund te paguaj direkt me Karte Krediti

Aktualisht kemi pezulluar pagesen me Karte Krediti. Ne nje moment te dyte do rinovojme proceduren...

Bitcoin Payments

We're delighted to inform you that we now accept the Bitcoin payment method, in addition to...

Kthimi i parave - Refunding

Ne rregjistrimin e domaineve, kthimi i parave mbrapsht eshte i mundur deri ne castin qe kompania...