Probleme me marrjen e emaileve nga nje domain

Nese keni probleme me marrjen e emaileve nga nje domain specifik, kini parasysh qe nje email filtrohet ne 3 nivele para se te arrije ne serverin tone:

1. Firewall kontrollon per IP te bllokuara

2. DNS Blacklist kontrollon per IP apo domaine te listuara si Spamues

3. SPF kontroller verifikon nese domaini ka nje strukture SPF.

 

  • 3 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Keeping your sent folders synchronised

Keeping your Sent folder in sync across devices Keeping your Sent mail folder in sync is a...

Konfigurimi i Outlook 2007

Gjerat qe do t'ju nevojiten Emri i domainit tuaj Adresa juaj e e-mailit Passwordi i adreses...

Konfigurimi i Adresave te E-mail ne Smartphone dhe Tablet

Hapat qe duhet te ndiqni per konfigurim:1-Vendosni emailin e plote dhe passwordinJu lutem...

Konfigurimi i Outlook Express

Hapni Outlook Expres dhe shkoni tek meuja Tools->Accounts..     Tek dritarja qe...

Konfigurimi i Mozilla Thunderbird 2.0.0.16

Gjithcka qe do t'ju nevojitet do te jete: 1. Adresa e E-mailit 2. Domaini juaj 3. Passwordi i...