Deshmi

Christopher Hofman - europeandomaincentre.com

Jemi të lumtur të punojmë me host.al. Ndërfaqja e madhe e përdoruesit, mbështetja e shpejtë dhe çmimet konkurruese. Unë me të vërtetë mund t'i rekomandoj ato. "


Andreia Zibulski - Marcaria.com

"Përvoja ime me këtë faqe interneti ishte e mrekullueshme." Unë jam shumë i kënaqur me shërbimin që kam marrë "

Arben Kryeziu - Kryeziu Pattent Attorney

Ka qenë duke punuar me ShqiperiaCom (Host.al) për një kohë shumë të gjatë tani dhe mund t'ju them; kjo nuk është vetëm punë për ta - është pasion dhe përkushtim. Duke besuar plotësisht në profesionalizmin dhe aftësitë e tyre, jam i sigurtë se marrëdhënia jonë profesionale do të zgjasë përgjithmonë.

Arjeta Lazri - Albanian Real Estate

Ne kemi gjetur partneritetin tonë me Host.al shumë të sinqertë dhe në çdo aspekt. Ne si klientë të host.al si në regjistrimin e domainit, ashtu edhe në mbrojtjen dhe strehimin, gjenden në kontaktet tona me host.al një mbështetje të shquar të klientit dhe zgjidhje të saktë të drejtpërdrejtë.

Keni nevojë për
ndihmë ?

Ekipi ynë është në çdo çast gati për ju

+355 42 403 910 support@host.al kontakt