Si te pointoj nje rekord domaini

Domainet kane mundesine te krijojne rekorde per sherbime te ndryshme si web, email, ftp etj. Cdo sherbim mund te kete nje rekord DNS dhe ne ofrojme manaxhim falas te DNS

Sistemi falas i menaxhimit per domaine

Ne ofrojmë një sherbim të plotë te manaxhimit te DNS pa pagesë. Sherbimi ofrohet për të gjithë klientët tanë të domaineve .al. DNS qëndron për Domain Name System (ose Service ose Server) dhe është një shërbim i Internetit që përkthen emrat e domeneve në adresa IP.
Çdo herë që përdorni një emër domain, pra, një shërbim DNS duhet të përkthejë emrin në adresën IP përkatëse. Për shembull, emri i domainit www.mydomain.al mund të përkthehet në 70.84.145.100.
DNS është ajo që i tregon shfletuesit tuaj se cila IP duhet të ndiqet për një servis web dhe ku është serveri i postës së domenit tuaj.


Shërbimet DNS të ofruara

DNS ynë mbështet llojet e rekordeve DNS të A / AAAA / CNAME / NS / MX / TXT / SRV. Dërgimi me email / URL dhe nuk ofrohet me shërbim dhe janë shërbime teknikisht të ndryshme.

Përdorimi i DNS

Kur përdorni sistemin tonë te DNS, ju keni një fleksibilitet në kalimin e hostit tuaj pritës në çdo kohë. Operacionet trajtohen në një ndërfaqe të thjeshtë dhe shumë intuitive. Një përdorim alternativ i sistemit tonë DNS mund të jetë si një kopje rezervë e ofruesit tuaj të hostimit, duke rritur cilësinë dhe shkallën e përgjigjeve të serverit tuaj DN. Server-i ynë DNS momentalisht replikohet në 2 Servera në lokacione të ndryshme.

Keni nevojë për
ndihmë ?

Ekipi ynë është në çdo çast gati për ju

+355 42 403 910 support@host.al kontakt