Kontrolloni tani nëse domaini juaj është i lirë:

Lajmet më të fundit

Still available 2 character .al domains (January 2016)

Due to high requests of 2 letter domains, below is a list of the availble dom

Still available 2 character domains

UPDATE -
LL.al Domains are exhausted. There are only some

We have upgraded!

Dear clients,
To improve your experience with the administration of .al dom

Free SSL Certificates for you!

Few years ago, Google announced that it will penalize domains that do not use

Dot.al - domain registration portal offline

We learned from a number of .al domain owners that the dot.al, a *porta

Backorder Domain Service

The last release of a list of expired domains attracted a lot of interes by our

A list of all the available 2 letter .al domains

In order to help our clients find a good domain, we have compiled a full list of

2 Character .al Domain Registrations are Now Opened

Dear Clients,
As informed earlier in our blog, a resolution to approve 2 c

Komunikimi me Email / Phishing information

English version below
Duke ju falenderuar per besimin ne z

Nameserver automatic updates


As of today, all the nameserver changes will be processed by the registry

Host.al now accepts Bitcoin

We’re pleased to announce that we are now accepting Bitcoin payment met

Following up on the OpenSSl Heartbeat bug

Following up on the OpenSSl Heartbeat bug. All OpenSSL packages have been update

.al Domain Reseller Program

.al Domain Reseller Program

Secure your account access with Two-Factor Authentication

Secure your account access with Two-Factor Authentication

We are pleas

Server Upgrade Downtime

Dear Clients,
Today Februar 12th we untertook an upgrade on the main web

Hosting AutoInstaller

Dear Clients,
From now on, you can benefit from our AutoInstaller (Softacul

Some Updates on the system

Dear Clients,
Domainet .al te pranuar per rregjistrim (09/08/2013)

PRANOHET aplikimi juaj per regjistrimin e emrit te domainit: tomseyewear.al, tom

Host.al - Official Registrar for .al domain

Dear friends,
It is our pleasure to inform today that we are an official re

Domainet .al te pranuar per rregjistrim (18/07/2013)

PRANOHET aplikimi juaj per regjistrimin e emrit te domainit: xcentr.al, farkaqui

Paketa Hostimi

Privatësia dhe siguria

Host.al eshte dege e ShqiperiaCom Shpk. Ne ndihmojme ne proceduren e regjistrimit te domaineve .al duke sherbyer si ndermjetes drejt AKEP qe eshte Regjistruesi i vetem dhe zyrtar i Republikes se Shqiperise.

Host.al ruan disa informacione te cilat jane te nevojshme ne administrimin e domainit apo sherbimit te hostimit. Kompania jone ne asnje cast nuk ka te drejte te perdore, modifikoje apo transferoje te dhenat e klienteve pa lejen e tyre, vetem kur kjo gje kerkohet nga ndonje institucion madhor apo forcues i ligjit ne territorin e Shqiperise apo te Bashkimit Europian.

Gjate ofrimit te sherbimit tone ne rregjistrojme dhe tarifojme per sherbimin qe ofrojme. Pagesat jane te pakthyeshme persa kohe ne i jemi permbajtur sherbimit te cilin reklamojme ne faqen tone dhe tarifave te publikuara ne ambientet tona. Per cdo pyetje ju mirepresim te kontaktoni tek seksioni i Kontaktit

Official .al Domain Registrar Accredited .al Registrar