Host.al, nje shikim i pergjithshem

Similar Articles

Host.al, nje shikim i pergjithshem


Host.al dhe historia e tij

Host.al eshte pasues i markes ShqiperiaHost.com. Aktiviteti nen faqen shqiperiahost.com daton qe ne Dhjetor 2001 (nen administrimin e ShqiperiaCom Shpk).

Dy vjet pas leshimit te ShqiperiaHost, klientet e hostit numeronin me shume se te gjitha kompanite e tjera me aktivitet ne Shqiperi. Ne Shtator 2004, informacioni i publikuar ne WebHosting.info, tregonte qe ShqiperiaHost kishte dyfishin e klienteve te cdo ofruesi te ketij sherbimi ne Shqiperi!

Faktoret e suksesit tone

Element kyc ne suksesin e sherbimit tone te hostit ka qene zgjidhja teknologjike qe ne kemi ofruar vazhdimisht per klientet. Zgjidhjet teknologjike dhe suporti ne permiresim kane bere qe te krijojme nje lidhje shume te ngushte me klientet tane, per tu garantuar atyre lehtesi ne manaxhimin dhe administrimin e faqeeve te tyre, duke ofruar ne te njejten kohe dhe cmime teper fleksibel.

 • Zgjidhja teknologjike - Te paret qe ofruan platforma hostimi qe suportonin baza te dhenash dhe gjuhe te ndryshme programimi.
  Dija ecen perpara infrastruktures dhe per nje treg si Shqiperia, me te rinj aspak inferior ndaj askujt ne fushen e Internetit, kishte ardhur koha qe te eksperimentonin gjithcka qe ofrohej aty.
  Koha e faqeve statike, thjesht HTML po ndryshonte. Ne internet cdo dite prezantohen forma te reja te aplikimeve Dinamike. Me ofrimin e hostimit ne platformat e PHP, CGI dhe me pas dhe me ASPX ne u dhame mundesine shume kujt qe te vendoste ne pune website te cilat te ndjeheshin te gjalla. Me mundesi updatimi teper te lehte dhe me mundesi perdorimi databazash te ndryshme.
  Edhe sot kemi sjelle prane klienteve gjithcka qe eshte kerkuar apo eshte pare e nevojshme ne tregun Shqiptar te internetit. Nga transmetimet Live e deri tek platformat me robuste te hostimit, per te vazhduar dhe me tej ... me teknologjine me te re


 • Zgjidhja teknologjike - Te paret qe ofruan platforma hostimi qe suportonin baza te dhenash dhe gjuhe te ndryshme programimi.
  Dija ecen perpara infrastruktures dhe per nje treg si Shqiperia, me te rinj aspak inferior ndaj askujt ne fushen e Internetit, kishte ardhur koha qe te eksperimentonin gjithcka qe ofrohej aty.
  Koha e faqeve statike, thjesht HTML po ndryshonte. Ne internet cdo dite prezantohen forma te reja te aplikimeve Dinamike. Me ofrimin e hostimit ne platformat e PHP, CGI dhe me pas dhe me ASPX ne u dhame mundesine shume kujt qe te vendoste ne pune website te cilat te ndjeheshin te gjalla. Me mundesi updatimi teper te lehte dhe me mundesi perdorimi databazash te ndryshme.
  Edhe sot kemi sjelle prane klienteve gjithcka qe eshte kerkuar apo eshte pare e nevojshme ne tregun Shqiptar te internetit. Nga transmetimet Live e deri tek platformat me robuste te hostimit, per te vazhduar dhe me tej ... me teknologjine me te re.


 • Cmime Fantastike - Politika e cmimeve dhe tregu!
  Eshte shume e rendesisshme qe te kete nje raport harmonik te kostos se serverit dhe cmimet qe i ofrohet klientit. Pas disa testimeve me cmimet ne muajt e pare te aktivitetit tone, ne percaktuam cmimet fituese ne tregun e hostimit. As me poshte, e as me lart! Duke gjetur bazen me te qendrueshme per te ofruar nje sherbim serioz, duke dhuruar lirshmeri ne zgjedhjet e klienteve, ShqiperiaHost sot ofron cmime qe jane bere standart dhe per shume kompani te tjera hostimi serioze ne tregun tone.


 • Teknologjia eshte per te gjithe - Panelet e Administrimit.
  ane ato qe bejne te ndiejne dhe klientet me njohuri me te pakta nga interneti qe te ndjehen ne kontroll te plote te gjithckaje qe ne u ofrojme. Aktualisht ne ofrojme dy panele kryesore hostimi: Plesk dhe Ensim. Secila prej ketyre platformave, u jep mundesine klienteve tane qe te kontrollojne gjithcka, nga nderrimi i nje fjalekalimi, dhe deri tek editimi i skedareve te serverit me nje nderfaqe grafike teper te thjeshte e llogjike.

Ju mirepresim dhe ju te ndani bashke me ne keto eksperienca! Do ju ofrojme gjithcka keni nevoje, per nje cmim teper te arsyeshem!