Dedicated Server Hosting

Similar Articles

Dedicated Server Hosting


Serverat e Dedikuar ne Linux sugjerohen per persona teknike qe deshirojne te kene ne shfrytezim nje platforme qe te jep mundesi te shumta manipulimi dhe programimi ne gjuhe te ngjashme me C. Ndersa Serverat e dedikuar ne Windows ofrojne mundesi shfrytezimi te platformes .NET


Gjithcka qe ju duhet ne nje server te dedikuar do e gjeni tek serverat e Host.al. Pervec servera te dedikuar tek ne do te gjeni dhe servera te Manaxhuar nga nje staf teknik i trajnuar me se miri. Serverat ndodhen ne US ose Gjermani dhe kane nje lidhje prej 100 MBit/s, bazuar mbi Cisco dhe te tjere sisteme qe garantojne siguri sa me te mire.