Regjistrues i Akredituar për domaine .AL

Host.al është një regjistrues i akredituar i domain-it, duke ofruar shërbime për regjistrimin e .al domainëve, .com.al, .org.al, .net.al, edu.al si dhe TLD tjera.

Transferim nga regjistrues të tjerë

Host.al, është i akredituar si Regjistrues Zyrtar .AL me licencë nr. 2. Regjistri për rregullimin e domaineve .al është Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP). Ju mund të konsultoheni me regjistrin e regjistruesve të akredituar në faqen e AKEP-it.

Keni nevojë për
ndihmë ?

Ekipi ynë është në çdo çast gati për ju

+355 42 403 910 support@host.al kontakt