Domain .AL

.al është kod i nivelit të lartë (ccTLD) për Shqipërinë. Që nga maji 2013, çdokush mund të regjistrojë një .al domain. Ju mund të porositni një .al, .com.al, .net.al, .org.al ose një domain .edu.al në portalin tonë të klientit

Informacione të përgjithshme

Regjistrimi i domaineve .al është zgjeruar për të gjithë personat fizikë dhe juridikë, pa asnjë kërkesë për prani lokale.
Kjo nuk vlen për domenet e nivelit të dytë (.com.al, .net.al, .org.al ose .edu.al). Domenet e nivelit të dytë nën zonën e .al ende kërkojnë një prani lokale, një shërbim që ofrohet falas nga Host.al.
Regjistruesi i domain-it, duhet të ofrojë informata korrekte të kontaktit dhe një identifikues unik (mund të jetë një regjistrim afarist për kompanitë, ose një identifikues personal për individët).
.al domains nuk ofrojnë mbështetje IDN. Fushat mund të jenë çdo ASCII dhe karaktere numerike nga 2 deri në 63 shkronja. Periudha e regjistrimit mund të jetë nga një vit deri në 10 vjet dhe të njëjtat periudha janë të vlefshme për rinovimet.


Kërkoni nese domaini i dëshiruar është i lirë

Për regjistrimin e domenit duhet së pari të përcaktohet nëse domaini i dëshiruar është ende i lirë. Kërkoni për emrin e domainit, vendosni në fushën më poshtë emrin e domainit që dëshironi të regjistroheni. Pastaj ndiqni udhëzimet për regjistrim.

Çmimi i domaineve .al

Cmimi i rregjistrimit 12.99€/year
Rinovimi 12.99€/year
Transferimi
8€/year
Ndryshim Pronari Falas
Keni nevojë për
ndihmë ?

Ekipi ynë është në çdo çast gati për ju

+355 42 403 910 support@host.al kontakt