Programi i rishitjes

Programi ynë i rishitjes lejon firma të themeluara të integrojnë sherbimin e regjistrimit të domaineve .al në faqet e tyre ekzistuese

Informacione të përgjithshme

Për ta bërë të lehtë për ju që të filloni sipërmarrjen tuaj të regjistrimit .al, ne ofrojmë sa vijon:

  • Pjesëmarrja e lirë në program! Asnjë tarifë për t'u bere rishites! Ju paguani vetëm për atë që regjistroheni!
  • API të fuqishme për t'u integruar plotësisht në një sistem të automatizuar
  • Kontroll i plotë mbi faqen tuaj te internetit. Gati për të instaluar modulet për WHMCS dhe BoxBilling!

Duke supozuar se shumica e regjistruesve të domain-it kanë një WHMCS, tashmë po mbështesim integrimin me WHMCS dhe po punojmë për një zgjidhje për BoxBilling.
Na tregoni nëse jeni duke përdorur ndonjë nga keto panele dhe ne do t'ju ofrojmë modulin e plotë .al të rishitjes. Nëse përdorni një softuer tjetër të regjistrimit të domain-it, brenda pak minutash, mund të integroni me lehtësi një shërbim të regjistrimit të domain-emrave në kohë reale në web faqen tuaj!


API Hyrje

API për Rishitje Domainesh ju lejon të bashkëveproni me sistemin tonë në mënyrë programore nga aplikacioni juaj.
Duke përdorur API ju jeni në gjendje të bëni veprime të tilla si:

  • Regjistrim Domain
  • Transferim domaini
  • Rinovim Domaini
  • Ndryshim detaje kontakti
  • Tërheqje dhe ndryshim Nameservers

Dokumentimi i API

Nëse jeni duke kërkuar për më shumë dokumentacion për integrimin e API-së, ne kemi përgatitur një sërë artikujsh në seksionin tonë te informacionit.
Artikujt e mëposhtëm mund t'ju japin një pasqyrë të mirë të API-së:

Keni nevojë për
ndihmë ?

Ekipi ynë është në çdo çast gati për ju

+355 42 403 910 support@host.al kontakt